PET & WILDLIFE ARTIST
 
Gwenda Linders

Process voor het aanvragen van een kunstwerk

 


1. Wensen bespreken
Neem contact met mij op om je wensen door te geven, zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Denk hierbij aan het formaat, compositie en levertijd.
Heb je een mooie lege muur waar je graag een prachtig wildlife kunstwerk neer wilt hangen, of misschien wil je graag een herinnering van je geliefde huisdier? Samen kijken wij naar een kunstwerk die het beste bij jou past.  

Contact


 

2. Referentie foto
Ik leer je huisdier graag kennen via de foto's die je opstuurt en een beschrijving van hun karakter. Om mij een zo goed mogelijk beeld te geven hoe het dier eruit ziet, ontvang ik graag meerdere goede foto's. De foto's dienen het liefst in daglicht op ooghoogte genomen te zijn waarbij het dier niet te ver of dichtbij is.
Ik begrijp dat het bij een herinneringsopdacht niet mogelijk is om nieuwe foto's te maken, en ik kan daarbij ook van lagere kwaliteit foto's werken wanneer dit niet anders kan. Houdt er echter rekening mee dat het kunstwerk iets minder gedetailleerd is.
Indien je graag een wildlife kunstwerk wenst, maar hier zelf geen geschikte foto's van hebt, kan ik gebruik maken van mijn eigen galerij en contact met fotograven.


3. Opzet en creatie kunstwerk
Zodra wij over de opzet en de foto overeengekomen zijn, maak ik een digitaal voorbeeld met de overeengekomen compositie.
Voordat ik aan het kunstwerk begin vraag ik voor een aanbetaling, en hierna kan het echte werk beginnen.
Ik maak gebruik van hoogwaardige lichtechte materialen die een lange levensduur garanderen en door middel van foto's wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang.4. Verzending
Zodra het kunstwerk volledig naar wens is wordt deze zeer zorgvuldig ingepakt, zodat er niks met het kunstwerk kan gebeuren. Het is mogelijk om het kunstwerk op te halen in Someren (NB), of het te laten verzenden.
Afhankelijk van het formaat wordt het kunstwerk voorzien van een wit passe partout, zodat je het thuis meteen in kunt laten lijsten.
Zie hieronder voor een overzicht van de prijzen.